Vyhledej
Domov důchodců Dvůr Králové n. L. > Služby občanům > Sociální služby

Aktuální informace z Domova 22. 01. 2020

Redakce / 24.01.2021, Dvůr Králové nad Labem, domovduchodcu.kralovedvorsko.cz
Hlavním tématem v tomto týdnu bylo očkování proti Covid-19. Informace, které byly velmi chaotické se nám nakonec podařilo doladit s Městskou nemocnicí ve Dvoře Králové nad Labem.

FOTOGALERIE - Aktuální informace z Domova 22. 01. 2020

Očkování klientů i zaměstnanců 


Ve středu byla oočkována více než polovina zaměstnanců, ve čtvrtek pak většina uživatelů. Očkování proběhlo po oba dny hladce, velmi děkujeme za vstřícnost a vynikající spolupráci zaměstnancům nemocnice.
Někteří zaměstnanci, kteří prodělali Covid, s očkováním chtějí ještě chvíli počkat. Jim a klientům, kteří nyní termín pro očkování nevyužili, nebo to z nějakého důvodu nebylo možné, zajistíme ještě jeden termín s odstupem dvou až tří měsíců
Tato „mimořádná akce“ neutekla reportérovi Českého rozhlasu Hradec Králové panu Plecháčkovi, který o všem natočil zajímavou reportáž, kterou si můžete přečíst zde
A když už jsme u Českého rozhlasu Hradec Králové, ještě vám dlužíme odkaz na reportáž od paní Jany Házové, která natáčela o naší výstavě s názvem Jak jsme zvládli/zvládáme Covid. O výstavě jsme Vás informovali v minulém příspěvku. Reportáž ČRo si můžete přečíst zde.

V tomto týdnu čekaly uživatele vesměs tradiční aktivity jako je čtení, vzpomínání a zpívání s kytarou. Ve středu zde byla bohoslužba evangelické církve pod vedením p. Chalupskiho. 

Přání našich klientů


Snažíme se plnit i nejrůznější přání našich obyvatel. Panu Bartákovi se zalíbila čepice, kterou viděl u jedné naší pracovnice, a přesně takovou chtěl vyrobit nebo sehnat. Čepici se nám podařilo zajistit a nyní pán může i do té největší zimy, jelikož je výborně vyzbrojen. Moc děkujeme za pomoc a spolupráci při výrobě paní Heleně Kokešové.

Lída Lorencová a zaměstnanci Domova důchodců Dvůr Králové nad Labem

Další články Domov důchodců Dvůr Králové n. L.

 
Vaše komentáře

Přečteno 872x